Svensk Depå Service AB

Vi är ett familjeföretag som startades med tanken att vi vill erbjuda en städservice med hög servicenivå med en bra prisnivå. För oss är det viktigt att det vi gör blir rätt. Alla anställda omfattas av kollektivavtal och vi innehar samtliga försäkringar som man skall ha. Kvalitet i service och resultat är våra ledord i vardagen.

Grunden

Vi som startat SDSAB heter Stefan och Peter Imberg, vi är två bröder som jobbat med städning och sanering i snart 20 år. Idén att starta eget växte fram med åren då vi ansåg att vi skulle kunna erbjuda något extra.

Med en liten administration och stort engagemang vill vi vara ett självklart alternativ till ”stora städfirman” med en attraktiv prisbild och en personlig service. Idag har vi 6 anställda för att hinna med dom uppdrag vi har. Det är viktigt för oss att vara nära verksamheten, därför jobbar vi varje dag ute hos våra kunder.

Privat & Företag

Vi utför städning för privatpersoner och företagskunder. Inget uppdrag är för litet för oss. Funderar ni på att anlita någon för att hålla rent och snyggt till exempel i ert hem, i butiken eller på kontoret hoppas vi att ni låter oss visa hur bra vi kan vara!

Välkommen!